Lähde mukaan toteuttamaan juhlakilpailuja!

Kouvolan Ratsastajat ry ja Haminan Ratsastajat ry täyttävät molemmat 90-vuotta tänä vuonna. Sen kunniaksi seurat järjestävät yhteistyössä kansalliset kouluratsastuskilpailut 11. – 12.5. Harjun Oppimiskeskuksessa.

Jotta kilpailut saadaan onnistumaan, tarvitaan niihin myös vapaaehtoista talkooväkeä! ‘Tekemistä on ihan kaikille aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta, kaikkiin tehtäviin opastetaan paikan päällä. Kenenkään ei myöskään tarvitse ahertaa koko päivää vaan kaikille jää aikaa myös katsomon puolella kisoista nauttimiseen.

Rahallista korvausta vapaaehtoisille ei makseta, mutta talkoopäivän aikana on lämmin ruoka tarjolla. Mukaan mahtavaan talkooporukkaan voit ilmoittautua oheisesta linkistä. Huomaathan, että kilpailut järjestetään Harjun Oppimiskeskuksella eikä sinne ole pääsyä julkisilla kulkuneuvoilla.

Linkki: Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Koulutustukea vuodella 2024

KR haluaa tukea jäsentensä kouluttautumista tarjoamalla koulutustukea vuodelle 2024!

Kouvolan Ratsastajat ry maksaa tukea hevosalan luentojen/koulutuksien osallistumismaksuun enintään 20€/koulutus ja enintään 60€/vuodessa jäsentä kohden. Jäsenyyden tulee olla voimassa koulutuksen aikana.

Toimita kopioit kuiteista kerralla KR:n sähköpostiin kouvolanratsastajat@gmail.com 30.11.2024 mennessä. Tukeen huomioidaan koulutukset 1.1.2024-30.11.2024 väliseltä ajalta.
Kuitissa tulee näkyä osallistuja, koulutuspäivä, kouluttaja ja koulutuksen hinta. Koulutustukea ei myönnetä seuran omista koulutuksista. Kouvolan Ratsastajat ry pidättää oikeuden muutoksiin.

Hyviä koulutuksia löytyy esimerkiksi SRLn koulutuskalenterista

Oppimisen iloa kaikille!