Hallitus

Puheenjohtaja Titta Ahola

titta.ahola (at) gmail.com, 040 705 0533

vastuualueet:  talous, yhteyshenkilö Suomen Ratsastajainliittoon, yrittäjäyhteistyö

Olen ikuinen heppailija; entinen heppatyttö, nykyinen tätiratsastaja. Lisäksi toimin estekilpailuissa tuomarina ja muutenkin kilpailujen sekä tapahtumien sekätyönaisena sihteeristä kanslistiin ja kahvinkeittäjään. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja kaksi lasta.

Kouvolan Ratsastajien lisäksi toimin SRL Kaakkois-Suomen aluejaoston puheenjohtajana ja vastaan taloudesta.

Kuvaaja: Satu Pitkänen

Varapuheenjohtaja

Hanna Lipiäinen

hanna.lipiainen (at) luukku.com, 050 554 0944

Vastuualueet: kilpailut, valmennukset,

Olen aktiivinen hevosharrastelija. Olen kilpaillut paljon erilaisilla hevosilla alue- ja kansallisella tasolla sekä koulu- että esteratsastuksessa. Yhdeltä ammatiltani olen ratsastuksenohjaaja ja toimin myös kouluratsastustuomarina. Perheeseeni kuuluu myös aviomies sekä kaksi terrieriä.

Sihteeri

Katja Vekka-Koskela

Vastuualueet: sihteeri

Aikuisiällä uudelleen aloitettu ratsastusharrastus on oikea arjen henkireikä. Perhe- ja työelämän kiireet unohtuvat hevosten kanssa touhutessa. Ratsastamassa käyn kerran, kaksi viikossa. Kilpailemisen olen jättänyt muille, ainakin toistaiseksi.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi poikaa. Heitä ei äidin hevosharrastus kiinnosta, liian vähän hevosvoimia.

Jäsensihteeri

Jenny Rouhianen

jenny.rouhiainen (at) hotmail.fi

Vastuualueet: jäsensihteeri

Aloitin Kouvolan Ratsastajien jäsensihteerinä vuoden 2018 alusta. Jäsensihteerin hommasta löytyy kokemusta noin 10 vuoden ajalta Nastolan Urheiluratsastajista eli tuttua hommaa jatkan nyt Kouvolassa.

Hevoset ovat kuuluneet elämääni vuodesta -85 alkaen. Ensin harrastuksena ja myöhemmin myös ammattina. Hevosenhoitajana ja ratsastuksenohjaana olen toiminut eri talleilla vuodesta 1994 alkaen vuoteen 2011 asti. Lisäksi toimin Suursuolla yrittäjänä 2014-2017. Tällä hetkellä hevoset ovat taas vain harrastus ja työskentelen mieheni yrityksessä. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja kaksi poikaa sekä 2017 syntynyt connemara orivarsa Eddie.

Tiedotus

Laura Vuokoski

vastuualueet: tiedotus

Tuntiratsastelija sekä koulussa että esteillä. Koiraharrastukset – ja kilpailut vievät tällä hetkellä vapaa-aikaa niin paljon, että hevostelemaan pääsee aivan liian harvoin. Hallitustyössä onneksi pysyy ajantasalla rakkaan lajin asioista.

Tapahtumavastaava

Mervi Koskelin

mervi.koskelin (at) gmail.com, 0400 767 622

vastuualueet: talkoot ja tapahtumat

“Heppailua olen harrastanut enemmän tai vähemmän aktiivisesti jo 7 -vuotiaasta asti, pääosin Suursuolla. Tällä hetkellä en itse enää aktiivisesti ratsasta, vaan olen siirtynyt taustajoukkoihin ja rahoittajaksi tyttärelleni Veeralle ja tämän Osku -hepalle. Olen toiminut jo usean vuoden ajan Kouvolan Ratsastajien hallituksessa”.

Tapahtumavastaava

Satu Lasalahti

satu.lasalahti (at) gmail.com, 040 5346771

vastuualueet: Talkoot ja tapahtumat.

“Aktiivinen tätituntiratsastaja joka käy tunneilla kahdesti viikossa. Nuorempana paljon viettänyt aikaa tallilla, taukoa ratsastamiseen ehti kertyä 20 vuotta. Saanut uuden kipinän ratsastamiseen jälleen vuonna 2006”.

Kilpailut ja tiedotus

Riina Laulajainen

pellinen.riina (at) gmail.com, 040 563 5602

Olen hevostellut ala-asteikäisestä lähtien ja omia hevosia on ollut vuodesta 2005. Vuonna 2013 päätin vihdoin opetella oikeasti ratsastamaan ja nostaa tason puska Ö:stä vähän paremmaksi, ja sillä tiellä ollaan edelleen. Oma suosikkilajini on kouluratsastus, mutta myös maastoilua ja esteitä tulee harrastettua sopivan ratsun osuessa kohdalle. Yhdistystoiminnassa olen ollut mukana lapsesta asti ja ratsastusseuratoiminnasta on kertynyt kokemusta parin vuoden ajalta Imatralla asuessani. Muutettiin Kouvolaan 2017 ja kun kaupunki alkoi käymään tutuksi, koin ajankohtaiseksi lähteä vaikuttamaan alueen hevosteluun seuran kautta.

Kilpailutoimikunnan puheenjohtaja

Suvi Kuisma

suvi.kuisma (at) windowslive.com, 044 99177 54

Vastuualueet: kilpailut

Olen Suursuon kasvatti ja pyörinyt pihassa pienestä tytöstä lähtien. Olen koulutukseltani ratsastuksenohjaaja ja  työskennellyt eri talleilla ohjaajana sekä tallityöntekijänä. Kilpailen sekä este- että kouluratsastuksessa.