Jäsenyys

Liity Kouvolan Ratsastajien jäseneksi!

 

Kouvolan Ratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliitto ry:n (SRL:n) jäsenseura. Seuran jäsenyyden kautta olet siis osa Suomen Ratsastajainliitto ry:tä. SRL ajaa kaikkien ratsastajien etua, olit sitten kilpa- tai harrasteratsastaja. 

Ratsastusseuraan kuuluvana saat jäsenetuina mm. tapaturmavakuutuksen, mahdollisuuden osallistua kilpailuihin ja suorittaa ratsastusmerkkejä sekä Hippos-lehden. Lisäksi Ratsastajainliiton yhteistyökumppanit myöntävät SRL:n jäsenille etuja.
 

Kouvolan Ratsastajat ry:n jäsenyysmuodot ja jäsenmaksut 2018

 

Henkilöjäsenten jäsenmaksu on 62 € seniorijäsen / vuosi ja 55 € juniorijäsen / vuosi.Jäsenmaksu sisältää urheiluvakuutuksen, Hippos-lehden, oikeuden kilpailu- ja toimihenkilölisensseihin ja merkkisuorituksiin sekä muut jäsenedut. 1.9.–31.12.2018 välisen ajan henkilöjäsenmaksu on 36 € / 32,50 € jäsen.

Perhejäsenten (perheen 2. ja seuraaville jäsenille) jäsenmaksu on 36 € / 32,50 € jäsen / vuosi. Maksu sisältää muut henkilöjäsenten jäsenedut paitsi Hippoksen, toimihenkilöoikeuden ja oikeuden kansalliseen kilpailulupaan. 1.9.–31.12.2018 välisen ajan perhejäsenmaksu on 23 € / 21,25 € jäsen.

Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 20 € / vuosi. Jäsenmaksu ei sisällä mitään SRLn etuja, vain Kouvolan Ratsastajien jäsenedut. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa. 

 

 

KR:n jäsenet saavat lisäksi:

Alennuksen Suursuon tallin ratsastustunneista.

 

Kouvolan Ratsastajien jäseneksi liityt helpoiten laittamalla sähköpostia osoitteeseen:

jenny.rouhiainen(at)hotmail.fi

 

LISÄÄ TIETOA JÄSENYYDESTÄ