Jäsenyys

Liity Kouvolan Ratsastajien jäseneksi!

 

Kouvolan Ratsastajat ry on Suomen Ratsastajainliitto ry:n (SRL:n) jäsenseura. Seuran jäsenyyden kautta olet siis osa Suomen Ratsastajainliitto ry:tä. SRL ajaa kaikkien ratsastajien etua, olit sitten kilpa- tai harrasteratsastaja. 

Ratsastusseuraan kuuluvana saat jäsenetuina mm. tapaturmavakuutuksen, mahdollisuuden osallistua kilpailuihin ja suorittaa ratsastusmerkkejä sekä Hippos-lehden. Lisäksi Ratsastajainliiton yhteistyökumppanit myöntävät SRL:n jäsenille etuja.
 

Kouvolan Ratsastajat ry:n jäsenyysmuodot ja jäsenmaksut 2020

 

Henkilöjäsenten jäsenmaksu on 66 € seniorijäsen / vuosi ja 59 € juniorijäsen / vuosi.Jäsenmaksu sisältää urheiluvakuutuksen, Hippos-lehden, oikeuden kilpailu- ja toimihenkilölisensseihin ja merkkisuorituksiin sekä muut jäsenedut.

Perhejäsenten (perheen 2. ja seuraaville jäsenille) jäsenmaksu on 39 € / 35,50 € jäsen / vuosi. Maksu sisältää muut henkilöjäsenten jäsenedut paitsi Hippoksen, toimihenkilöoikeuden ja oikeuden kansalliseen kilpailulupaan.

Kannatusjäsenen jäsenmaksu on 20 € / vuosi. Jäsenmaksu ei sisällä mitään SRLn etuja, vain Kouvolan Ratsastajien jäsenedut. Kannatusjäsenellä ei ole äänioikeutta seuran kokouksissa. 

 

 

KR:n jäsenet saavat lisäksi:

Alennuksen Kouvolan Ratsastuskeskuksen ratsastustunneista.

 

Kouvolan Ratsastajien jäseneksi liityt helpoiten laittamalla sähköpostia osoitteeseen:

jenny.rouhiainen(at)hotmail.fi

 

LISÄÄ TIETOA JÄSENYYDESTÄ