Hallituksen jäsenet vuonna 2020

Titta Ahola
Hanna Lipiäinen
Katja Vekka-Koskela
Jenny Rouhiainen
Laura Vuokoski
Riikka Patjas
Suvi Kuisma
Mervi Koskelin
Satu Lasalahti

 

Puheenjohtaja ja talousvastaava

Titta Ahola

040 705 0533

titta.ahola (at) gmail.com

vastuualueet:  talous, yhteyshenkilö Suomen Ratsastajainliittoon

Olen ikuinen heppailija; entinen heppatyttö, nykyinen tätiratsastaja, jolle maistuu sekä koulu- että esteratsastus. Toimin KR:n hallituksessa puheenjohtajana ja vastaan taloudesta. Lisäksi toimin estekilpailuissa tuomarina ja muutenkin kilpailujen sekä tapahtumien sekätyönaisena sihteeristä kanslistiin ja kahvinkeittäjään.

Kouvolan Ratsastajien lisäksi toimin SRL:n Kaakkois-Suomen aluejaoston puheenjohtajana ja vastaan taloudesta.

 

 

 

 

 

 

 

Varapuheenjohtaja, Kilpailut ja valmennukset

Hanna Lipiäinen

050 554 0944

hanna.lipiainen(at)luukku.com

vastuualueet: kilpailut, valmennukset, maneesivaraukset, yhteyshenkilö yrittäjään

Olen aktiivinen hevosharrastelija. Olen kilpaillut paljon erilaisilla hevosilla alue- ja kansallisella tasolla sekä koulu- että esteratsastuksessa. Yhdeltä ammatiltani olen ratsastuksenohjaaja ja toimin myös kouluratsastustuomarina. Perheeseeni kuuluu myös aviomies sekä kaksi terrieriä.

 

 

 

 

 

 

 

 

Sihteeri

Katja Vekka-Koskela

 

Vastuualueet: sihteeri

Aikuisiällä uudelleen aloitettu ratsastusharrastus on oikea arjen henkireikä. Perhe- ja työelämän kiireet unohtuvat hevosten kanssa touhutessa. Ratsastamassa käyn kerran, kaksi viikossa. Kilpailemisen olen jättänyt muille, ainakin toistaiseksi.

Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi poikaa. Heitä ei äidin hevosharrastus kiinnosta, liian vähän hevosvoimia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jäsensihteeri

Jenny Rouhianen

 

jenny.rouhiainen[at]hotmail.fi

Vastuualueet: jäsensihteeri

Aloitin Kouvolan Ratsastajien jäsensihteerinä vuoden 2018 alusta. Jäsensihteerin hommasta löytyy kokemusta noin 10 vuoden ajalta Nastolan Urheiluratsastajista eli tuttua hommaa jatkan nyt Kouvolassa.

Hevoset ovat kuuluneet elämääni vuodesta -85 alkaen. Ensin harrastuksena ja myöhemmin myös ammattina. Hevosenhoitajana ja ratsastuksenohjaana olen toiminut eri talleilla vuodesta 1994 alkaen vuoteen 2011 asti. Lisäksi toimin Suursuolla yrittäjänä 2014-2017. Tällä hetkellä hevoset ovat taas vain harrastus ja työskentelen mieheni yrityksessä sekä opiskelen samalla merkonomin tutkintoa. Perheeseeni kuuluvat aviomies ja kaksi ala-asteikäistä poikaa sekä 2017 syntynyt connemara orivarsa Eddie.

 

 

 

 

Tiedotus

Laura Vuokoski

 

vastuualueet: tiedotus

 

Tuntiratsastelija sekä koulussa että esteillä. Koiraharrastukset - ja kilpailut vievät tällä hetkellä vapaa-aikaa niin paljon, että hevostelemaan pääsee aivan liian harvoin. Hallitustyössä onneksi pysyy ajantasalla rakkaan lajin asioista.

 

 

 

 

 

 

 

Markkinointi

Riikka Patjas

0400 756 887

riikka.patjas(at)kymp.net

vastuualue: markkinointi, yksityistallijäsenet

 

Nykyinen puskaratsastaja ja maalaistallin pitäjä, joka on ratsastanut 30 vuotta edustaen koko ajan Kouvolan Ratsastajia. Kilpaillut parikymmentä vuotta kaikissa ratsastuksen olympialajeissa, lähinnä este-ja kenttäratsastuksessa. Aiemmin istunut kymmenen vuotta Ratsastajainliiton Kakkois-Suomen aluejaostossa ja vastannut alueen kenttäratsastuksen lajivalmennusten järjestämisestä. Tällä hetkellä ratsuina friisiori ja unkarilainen ruuna.

 

 

 

 

 

 

Kilpailuvastaava

Suvi Kuisma

044 99177 54

suvi.kuisma(at)windowslive.com

Vastuualueet: kilpailut

Olen Suursuon kasvatti ja pyörinyt pihassa pienestä tytöstä lähtien. Olen koulutukseltani ratsastuksenohjaaja ja  työskennellyt eri talleilla ohjaajana sekä tallityöntekijänä. Kilpailen sekä este- että kouluratsastuksessa.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtumavastaava

Mervi Koskelin

0400 767 622

mervi.koskelin(at)gmail.com

vastuualueet: talkoot ja tapahtumat

"Heppailua olen harrastanut enemmän tai vähemmän aktiivisesti jo 7 -vuotiaasta asti, pääosin Suursuolla. Tällä hetkellä en itse enää aktiivisesti ratsasta, vaan olen siirtynyt taustajoukkoihin ja rahoittajaksi tyttärelleni Veeralle ja tämän Osku -hepalle. Olen toiminut jo usean vuoden ajan Kouvolan Ratsastajien hallituksessa".

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtumavastaava

Satu Lasalahti

040 5346771

satu.lasalahti(at)gmail.com

vastuualueet: Talkoot ja tapahtumat.

"Aktiivinen tätituntiratsastaja joka käy tunneilla kahdesti viikossa. Nuorempana paljon viettänyt aikaa tallilla, taukoa ratsastamiseen ehti kertyä 20 vuotta. Saanut uuden kipinän ratsastamiseen jälleen vuonna 2006".