Lähde mukaan toteuttamaan juhlakilpailuja!

Kouvolan Ratsastajat ry ja Haminan Ratsastajat ry täyttävät molemmat 90-vuotta tänä vuonna. Sen kunniaksi seurat järjestävät yhteistyössä kansalliset kouluratsastuskilpailut 11. – 12.5. Harjun Oppimiskeskuksessa.

Jotta kilpailut saadaan onnistumaan, tarvitaan niihin myös vapaaehtoista talkooväkeä! ‘Tekemistä on ihan kaikille aikaisemmasta kokemuksesta riippumatta, kaikkiin tehtäviin opastetaan paikan päällä. Kenenkään ei myöskään tarvitse ahertaa koko päivää vaan kaikille jää aikaa myös katsomon puolella kisoista nauttimiseen.

Rahallista korvausta vapaaehtoisille ei makseta, mutta talkoopäivän aikana on lämmin ruoka tarjolla. Mukaan mahtavaan talkooporukkaan voit ilmoittautua oheisesta linkistä. Huomaathan, että kilpailut järjestetään Harjun Oppimiskeskuksella eikä sinne ole pääsyä julkisilla kulkuneuvoilla.

Linkki: Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi